ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

Αποστολές και Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας κατόπιν συνεννόησης με το αρμόδιο τμήμα, μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι τα προϊόντα των παραγγελιών σας ερχόμενοι από την εταιρία μας στην διεύθυνση Πατησίων 14, 7ος όροφος, Στοά Φέξη, Ομόνοια. Επισημαίνουμε ότι στη περίπτωση αυτή αποφεύγετε την επιβάρυνση των εξόδων αποστολής.

2. Αποστολές μέσω ACS. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS για την αποστολή των παραγγελιών, είτε επιλέγετε για μέθοδο πληρωμής την Αντικαταβολή, είτε Πληρωμή μέσω Paypal. Εμείς σας ενημερώνουμε μέσω email για την διεκπαιρέωση της παραγγελίας σας. Οι χρόνοι παράδοσης ποικοίλουν αναλόγως την περιοχή. Συνηθέστερος χρόνος παράδοσης 3-6 εργάσιμες ημέρες.

3. Δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής της εταιρείας courier για την παραγγελία σας, αλλά μπορείτε αν επιθυμείτε να αποστείλετε την εταιρεία courier της επιλογής σας, να παραλάβει από το κατάστημα με δική σας χρέωση.

4. Σε περιπτώσεις επιστροφών, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστρέφονται στην έδρα μας με τα εξής στοιχεία:
ΒΙΒΛΙΑ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΜΑΚΡΗ"
Πατησίων 14, Στοά Φέξη, 7ος Όροφος
Αθήνα, Τ.Κ. 10677


Συνέχεια