ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

11.Άγνωστες και απαγορευμένες αλήθειες του Ελληνισμού - Τόμος Α'

11.Άγνωστες και απαγορευμένες αλήθειες του Ελληνισμού - Τόμος Α\'

11.Άγνωστες και απαγορευμένες αλήθειες του Ελληνισμού - Τόμος Α'

21,20€
ποσότητα :
Αγαπητοί φίλοι,

Εσείς που κρατάτε αυτό το βιβλίο και το περιεργάζεστε, ίσως ο τίτλος « Άγνωστες και απαγορευμένες αλήθειες του Ελληνισμού», να σας εντυπωσιάζει και να σας προβληματίζει. Θα προσπαθήσω σε λίγες γραμμές να σας δώσω μερικές πληροφορίες και να σας κατατοπίσω για το περιεχόμενό του.

Το έργο έχει εκδοθεί σε δύο τόμους καθώς οι συνολικά οκτακόσιες εξήντα σελίδες του, θα το καθιστούσαν εξαιρετικά δύσχρηστο. Επίσης, έχει διαιρεθεί σε επτά ενότητες, και φρόντισα η κάθε ενότητα να συμπεριλαμβάνει όσο το δυνατόν ομοειδή θέματα, ώστε αφ’ ενός να μην διασπάται η προσοχή του αναγνώστη και αφ’ ετέρου, να αποκτά την πλήρη εικόνα και γνώση των επί μέρους θεμάτων. Τα εν λόγω θέματα με τις άγνωστες, τις παραποιημένες και τις στρεβλωμένες αλήθειες, το εκάστοτε κατεστημένο φρόντιζε επί χιλιετίες να τις κρατάει σε αφάνεια για ποικίλους λόγους- δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι η γνώση είναι η ανώτατη δύναμη….

Από δε την εμφάνιση και την επιβολή του Χριστιανισμού δια πυρός και σιδήρου, απαγορεύθηκε κάθε τι το Ελληνικό και μετά μανίας και μίσους πολεμήθηκε με κάθε μέσον ο Έλληνας και ο πολιτισμός του, με αποτέλεσμα τον βάρβαρο και αιμοσταγή Μεσαίωνα, με ανυπολόγιστες καταστροφές και ποταμούς αίματος που δεν είναι εύκολο να υπολογιστούν με ακρίβεια.

Επίσης, παρουσιάζει και αναλύει μέσα από απόρρητα στοιχεία τα γεγονότα και τις κοσμογονικές συρράξεις του εικοστού αιώνα, καθώς και το δράμα της Πατρίδας μας και της Ευρώπης της τελευταίας δεκαετίας, τα οποία έχουν προγραμματιστεί από τις αρχές του 20ου αιώνα. Όσο μου ήταν δυνατόν σε κάθε κεφάλαιο, αναφέρομαι σε επίσημες πηγές, οι οποίες ξεκινούν από την αρχή της ιστορικής περιόδου και φθάνουν μέχρι των ημερών μας.

Σας εύχομαι καλή μελέτη και πιστεύω ότι θα φροντίσετε και εσείς να διευρύνετε τις γνώσεις σας, και να στραφείτε σε μία έρευνα πάντοτε στο μέτρο του δυνατού, διότι η Αλήθεια και η Γνώση είναι τα ισχυρότερα όπλα του ανθρώπου, τα οποία του δίνουν την δύναμη να λειτουργεί με την Λογική και όχι με το συναίσθημα, ώστε να μην τον παρασύρουν οι διάφοροι γόητες, αγύρτες και εν πολλοίς ανεγκέφαλοι και απατεώνες λαϊκιστές.

Στοιχεία

Εκδόσεις: Ελευθέριος Χ. Διαμαντάρας
Διαστάσεις: 17x24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Αριθμός Σελίδων: 443
Έτος Εκδόσεως: 2017
ISBN: 978-618-80047-7-1