ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

Τροφή για Σκέψη

Τροφή για Σκέψη

Τροφή για Σκέψη

15,90€
ποσότητα :
Στη σύγχρονη εποχή μας και στο σύγχρονο τρόπο ζωής μας, που χαρακτηρίζονται από έντονο άγχος, καθιστική ζωή, παχυσαρκία και μια διαστροφή που αποτελείται από πολλά “πλαστικά” παρασκευάσματα και “προκάτ” τροφές, το βιβλίο αυτό δίνει μια συνολική απάντηση. Δείχνει ένα δρόμο με νοήματα βατά, καταληπτά αλλά όχι “γραφικά”, που οδηγούν στην κατανόηση και τη χάραξη ενός υγιεινού τρόπου διαβίωσης (από πλευράς διατροφής, προγραμματισμού ζωής και περιβάλλοντος). Επίσης, βασικό πλεονέκτημά του είναι ότι διαβάζεται εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Απλές κατευθυντήριες γραμμές για μια υγιεινή διατροφή Απλές συμβουλές για να χάσετε οριστική το περιττό σας βάρος Είναι απαραίτητα τα διαιτητικά συμπληρώματα; Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα προσθετικά Ε Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους υδατάνθρακες, τις πρωτεΐνες και τα λίπη Η αλήθεια για τη χορτοφαγική διατροφή 101 “σούπερ-τροφές” για υγεία και ευεξία Πώς να αποφύγετε την τροφική δηλητηρίαση Η αλήθεια για τους φούρνους μικροκυμάτων και την ακτινοβολία στα τρόφιμα .....και πολλά, πολλά ακόμα.

“...Προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για τις βιταμίνες, τα μέταλλα, την υγεία, το αδυνάτισμα και πολλά άλλα. Αν σας απασχολεί η διατροφή σας, το βιβλίο αυτό θα σας πει τι να προσέχετε και τι να αποφύγετε.”
THE GOOD BOOK CUIDE
“ Θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο λαμπρά βιβλία του είδους του. Τα περιεχόμενά του είναι σωστό χρυσωρυχείο πληροφοριών και συμβουλών, και ο τρόπος γραφής του το κάνει πραγματικά ευχάριστο. Όποιος το παίρνει στα χέρια του, δύσκολα το αφήνει”
G.P STREATHAM
“...Ο τρόπος που προσεγγίζει το θέμα της τροφής, σας διευκολύνει αφάνταστα να βρείτε το δρόμο σας μέσα στο λαβύρινθο της διατροφής.”
EVENING TIMES
“Μια συγγραφική μεγαλοφυΐα”
HSL NEWSLETTER
“ Ένας μεγάλος υπερασπιστής των ασθενών.”
BIRMINGHAM POST

Στοιχεία

Συγγραφέας: Vernon Coleman
Εξώφυλλο: Μαλακό
Αριθμός Σελίδων: 355