ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

Πριν 2000 χρόνια, Ιστόρημα του πνεύματος " Emmanuel''

Πριν 2000 χρόνια, Ιστόρημα του πνεύματος \" Emmanuel\'\'

Πριν 2000 χρόνια, Ιστόρημα του πνεύματος " Emmanuel''

26,50€ 19,88€
ποσότητα :
Ιστόρημα του πνεύματος ‘’Emmanuel’’ Είναι μεγάλη χαρά μας που προσφέρουμε στον Ελληνικό λαό αυτήν την εκτύπωση του διηγήματος που εξιστορεί τη ζωή του πνεύματος γνωστού ως Emmanuel, την εποχή που ήταν ο Ρωμαίος γερουσιαστής Publio Lentulus κατά την εποχή του Ιησού.
Αυτό το βιβλίο, που υπογράφτηκε από τον ίδιο τον Emmanuel μέντιουμ Francisco Candido Xavier ( 1910-2002), περισσότερο γνωστός ως Chico Xavier, μας δείχνει την πάλη και τις οδύνες ενός πνεύματος στην αποδέσμευσή του από τα δίχτυα της υπερηφάνειας. Ο Emmanuel στο σήμερα, είναι ένα πνεύμα που εργάζεται για την ηθική πρόοδο της ανθρωπότητας.
Κατά την διάρκεια του 20ού αιώνα, για σχεδόν εβδομήντα πέντε χρόνια, καθοδηγούσε το Βραζιλιάνικο μέντιουμ Francisco Candido Xavier στον ιεραποστολικό του στόχο, κατά τον οποίο μας παρουσίασε περίπου 450 ψυχογραφημένα βιβλία. Αυτό το μέντιουμ, ένας απλός άνθρωπος από την επαρχίας της Βραζιλίας, φτωχός και με ανεπαρκή εκπαίδευση, εργάστηκε διακαώς για τον σκοπό της ηθικής ανάπτυξης του ανθρώπινου είδους.

Στοιχεία

Συγγραφέας: Francisco Candido Xavier
Εξώφυλλο: Μαλακό
Αριθμός Σελίδων: 382