ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

Ο Κώδικας του Μωησή & Ο Κώδικας της Καμπάλα

Ο Κώδικας του Μωησή & Ο Κώδικας της Καμπάλα

Ο Κώδικας του Μωησή & Ο Κώδικας της Καμπάλα

32,00€ 19,20€
ποσότητα :
Ο Κώδικας του Μωησή

Ο Κώδικας του Μωυσή Υπάρχει άραγε η πιθανότητα να δόθηκε στον Μωυσή, πριν από περίπου 3,500 χρόνια, το μυστικό για να έλξεις στη ζωή σου όλα όσα επιθύμησες ποτέ; Σ' ετούτο το βιβλίο, ο James Twyman αποκαλύπτει για πρώτη φορά των Κώδικα, δείχνοντας πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αλλάξεις τη ζωή σου....ακόμα και τον κόσμο. Αξιοποιώντας τις τεχνικές που παρουσιάζονται μέσα σ' αυτές τις σελίδες, θα ανακαλύψεις πως να χρησιμοποιήσεις το ισχυρότερο εργαλείο υλοποίησης στην ιστορία του κόσμου για να δημιουργήσεις τη ζωή που επιθυμείς. Έχεις ήδη μέσα σου τις δεξιότητες που χρειάζονται για να υλοποιήσεις όλα όσα επιθύμησες σου αυτή τη στιγμή! Μέσα σε τούτο το βιβλίο θα ανακαλύψεις το πώς. Προς το παρόν, χαλάρωσε και απόλαυσέ το...Πρόκειται να κάνεις ένα ταξίδι που θα αλλάξει τη ζωή σου!

Στοιχεία

Συγγραφέας: James F. Twyman
Εξώφυλλο: Μαλακό
Αριθμός Σελίδων: 230


Ο Κώδικας της Καμπάλα

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ είναι πέρα για πέρα αληθινή. Είχα την τύχη να ταξιδέψω στον κόσμο ως Τροβαδούρος της Ειρήνης και είχα πολλές τέτοιες περιπέτειες. Πέρα από αυτό, όμως, υπάρχει μια βαθύτερη αλήθεια, και αυτή είναι που ενδιαφέρομαι περισσότερο να περιγράψω εδώ. Πολλές από τις εμπειρίες που θα διαβάσετε θα σας φανούν παράξενες, ίσως και απίστευτες, αλλά η αλήθεια πίσω απ όλες τους είναι πάντα η ίδια: έχουμε τώρα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη σημαντική σοφία για να αλλάξουμε τον κόσμο και για να μεταδώσουμε την έμπνευση της διαρκούς ειρήνης. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι: θα αποδεχθούμε αυτή την πρόκληση; Ετοιμαστείτε να διαβάσετε μια ιστορία που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας. Θα σας ξεκλειδώσει πόρτες και θα αποκαλύψει κρυμμένους θησαυρούς που ίσως δεν γνωρίζατε καν ότι έχετε. Γνωρίζω καλά ότι οι αρχαίες διδαχές της Καμπάλα είναι τόσο σημαντικές σήμερα όσο ήταν πάντα, κι η ιστορία μπορεί να αποτελέσει το πρώτο βήμα προς την κατανόηση της τεράστιας σημασίας τους. Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι αυθεντία πάνω σε αυτή τη βαθιά σοφία, όπως σύντομα θα ανακαλύψετε, αλλά τουλάχιστον είχα την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά μέσα στο ναό της. Αυτό μόνο χρειάστηκε για να με κάνει σκλάβο της για όλη μου τη ζωή.

Ο συγγραφέας του βιβλίου είναι συγγραφέας πολλών μπεστ σέλερ, συμπεριλαμβανομένων: Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ. Είναι επίσης διεθνώς γνωστός "Τροβαδούρος της Ειρήνης" και έχει τη φήμη ότι έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους να ενωθούν και να προσευχηθούν ώστε να επηρεάσουν θετικά τις κρίσεις σε όλο τον κόσμο.
Έχει προσκαλεστεί από ηγέτες κρατών όπως το Ιράκ, η Βόρεια Ιρλανδία, η Νότιος Αφρική, η Βοσνία, η Κροατία και η Σερβία για να παρουσιάσει το Κονσέρτο της Ειρήνης, συχνά ενώ οι συγκρούσεις μαίνονται σε εκείνες τις περιοχές. Επίσης, έχει παρουσιάσει το κονσέρτο αυτό σε Ηνωμένα Έθνη, στο Πεντάγωνο και αλλού.
Ο Τζέιμς είναι παραγωγός της ταινίας Indigo, καθώς και σκηνοθέτης. Είναι επίσης, μέλος του Τάγματος του Αγίου Φραγκίσκου και συν-διευθυντής της Παγκόσμιας Κοινότητας του Αγίου Φραγκίσκου.

Στοιχεία

Συγγραφέας: James F. Twyman
Εξώφυλλο: Μαλακό
Αριθμός Σελίδων: 390