ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

Άγγελοι Προστάτες & Εκεί που περπατούν οι Άγγελοι

Άγγελοι Προστάτες & Εκεί που περπατούν οι Άγγελοι

Άγγελοι Προστάτες & Εκεί που περπατούν οι Άγγελοι

31,50€ 18,90€
ποσότητα :
Άγγελοι Προστάτες, Οδηγοί της Ζωής μας

Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει ιστορίες αγγέλων.

Αναφέρεται σε όλους τους αγγέλους της βίβλου και μιλάει για την φύση τους. Το λειτούργημα τους και το ρολο τους. Περιγράφει λεπτομερώς συναντήσεις αγγέλων με ανθρώπους, άντρες και γυναίκες, ανά τους αιώνες - από τους πρωτότοκους, τον Αδάμ και την Εύα, στον Κήπο της Εδέμ, μέχρι τα τελευταία αγγελικά λόγια στον απόστολο παύλο κατά την διάρκεια τις φυλάκισής του σ ένα απομακρυσμένο νησί, την Πάτμο.

Η λέξη άγγελος έχει Ελληνικές ρίζες και σημαίνει "Φτερωτός" Aγγελιοφόρος. Ο Άγιος Θωμάς ο ακινάτης Θεωρούσε τους Αγγέλους "Αγνή διάνοια".Εκεί που περπατούν οι Άγγελοι

Από τότε που υπάρχει καταγραμμένη ανθρώπινη ιστορία, υπάρχουν αναφορές σε ουράνια πλάσματα που προσφέρουν προστασία στους ανθρώπους. Οι Άγγελοι, οι αγγελιοφόροι του Θεού, αιώνια όντα του φωτός και της αγάπης, έρχονται κοντά μας τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε για να μας συνδράμουν. Οι Άγγελοι περπατούν ανάμεσά μας και βρίσκονται κοντά μας σε όλη μας τη ζωή, για να μας προσφέρουν βοήθεια, προστασία και καθοδήγηση. Σ’ αυτό το βιβλίο η Μάνια Μακρή, μας οδηγεί σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στον υπέροχο κόσμο των αγγέλων και μας δείχνει απλούς και εύκολους τρόπους να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε αυτή την απέραντη πηγή υποστήριξης, βοήθειας, έμπνευσης και χαράς, που είναι πάντοτε στη διάθεσή μας.