ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

Οι Κανόνες της Τελετουργικής Μαγείας & Το Μέγα Γριμόριο

Οι Κανόνες της Τελετουργικής Μαγείας & Το Μέγα Γριμόριο

Οι Κανόνες της Τελετουργικής Μαγείας & Το Μέγα Γριμόριο

31,50€ 18,90€
ποσότητα :
Οι Κανόνες της Τελετουργικής Μαγείας

Οι Κανόνες της Τελετουργικής Μαγείας περιέχουν τελετουργικά μαγείας από σπάνια βιβλία και χειρόγραφα – υλικό γραμμένο σε αρχαίες ξένες γλώσσες, το οποίο δεν διατίθεται στο ευρύ κοινό. Ο συγγραφέας έχει γράψει ένα αυθεντικό και αξιόπιστο βιβλίο που απευθύνεται σε μελετητές που ενδιαφέρονται για τα τελετουργικά μαγείας και σε αναγνώστες που ενδιαφέρονται για τις ιστορικές ρίζες της τελετουργικής μαγείας. Εδώ λοιπόν, πραγματεύεται εκτενώς τη βιβλιογραφία της τελετουργικής μαγείας και περιέχει έναν αναλυτικό και ουσιώδη απολογισμό των κυριότερων τελετουργικών μαγείας. Εστιάζει κυρίως στα τελετουργικά της υπερβατικής μαγείας και μελετά τις διαφορές μεταξύ λευκής και μαύρης μαγείας, καθώς και τα σύνθετα τελετουργικά.

Στοιχεία

Συγγραφέας: Arthur Edward Waite
Εξώφυλλο: Μαλακό
Αριθμός Σελίδων: 160


Το Μέγα Γριμόριο

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας, αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο Γριμόριο, στο οποίο ο συγγραφέας έχει προβεί σε πολυετή και σοβαρή βιβλιογραφική μελέτη, ώστε να παρουσιάσει εκτενώς όλες τις πτυχές της λευκής και της μαύρης μαγείας.

Εδώ, παρουσιάζονται αναλυτικά όλοι οι τύποι τελετουργικών - πρωτεύοντες και δευτερεύοντες - η προετοιμασία και τα υλικά που χρησιμοποιούν οι τελετάρχες, καθώς και οι επικλήσεις τους στα πνεύματα.

Όλοι όσοι ενδιαφέρεστε να μάθετε ποιές είναι οι διαδικασίες που ακολουθούσαν οι «μάγοι» από τα αρχαία χρόνια, κρατάτε στα χέρια σας ένα έργο που ξετυλίγει το μυστήριο σε όλες τις βαθμίδες και εξαλείφει κάθε απορία.

Στοιχεία

Συγγραφέας: Arthur Edward Waite
Εξώφυλλο: Μαλακό
Αριθμός Σελίδων: 322