ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

14.Εγκόλπιο Ελληνισμού Φιλοσοφίας και Πολιτισμού

14.Εγκόλπιο Ελληνισμού Φιλοσοφίας και Πολιτισμού

14.Εγκόλπιο Ελληνισμού Φιλοσοφίας και Πολιτισμού

20,00€
ποσότητα :
Αγαπητέ αναγνώστη,

Το βιβλίο που κοιτάς με περιέργεια, είναι ένα πρωτοποριακό έργο το οποίο έχει σκοπό να σου προσφέρει σε συνοπτικό χρόνο και χώρο σημαντικές γνώσεις σε πολλά επίπεδα και τομείς. Γνώσεις και πληροφορίες που έχουν αφετηρία την αρχαιότητα και φθάνουν μέχρι των ημερών μας, τις οποίες το πολιτικό, το θρησκευτικό και το οικονομικό κατεστημένο πολλές φορές τις έχουν αλλοιώσει και στρεβλώσει. Πρόκειται για εσωγενείς όσο και για εξωγενείς κακόβουλους και μισέλληνες, οι οποίοι υπηρετούν τους δικούς τους πολυποίκιλους, άνομους και καταπιεστικούς σκοπούς, από την αρχαιότητα μέχρι και τις τελευταίες δεκαετίες. Τα ποικίλα κεφάλαια του βιβλίου υπερβαίνουν σε αριθμό τα εκατό και είναι χωρισμένα σε τέσσερις ενότητες ως εξής:

Η Πρώτη ενότητα, αρχίζει από την Φιλοσοφία, την μοναδική Ελληνική επινόηση και επίτευξη και μήτρα της λογικής σκέψεως, όλων των επιστημών και του ορθολογισμού, η οποία άμεσα και έμμεσα διέπει την ζωή και την εξέλιξη όλου του πλανήτη μας, την οποία αγνοεί όμως το εκπαιδευτικό σύστημά μας.

Η Δεύτερη ενότητα, περιλαμβάνει θέματα από την Αρχαία ιστορία μας, τα οποία ή δεν τα διδάσκουν ή τα έχουν κακοποιήσει και στρεβλώσει, διότι κρύβουν πολλούς συμβολισμούς, αλληγορίες, επιστημονικές πληροφορίες και γνώσεις, οι οποίες ανεβάζουν το Εθνικό φρόνημα και αυτό δεν αρέσει στο κατεστημένο σύστημα και στην Εκκλησία.

Η Τρίτη ενότητα, περιλαμβάνει θέματα, πληροφορίες, κρίσεις και σχόλια για την Ελληνική Γλώσσα, μητέρα όλων των Ευρωπαϊκών γλωσσών και γονιμοποιό του παγκόσμιου λόγου. Την μοναδική Νοητική γλώσσα μας, την έχουν στρεβλώσει και κακοποιήσει, με μοναδικό σκοπό την αποκοπή από τις ρίζες μας και τον περιορισμό της σκέψεώς μας, διότι γνωρίζουν ότι όσο εύρος έχει η γλώσσα μας τόσο εύρος έχει και η σκέψη μας και αντίστροφα.

Η Τετάρτη ενότητα, περιλαμβάνει θέματα από την καλούμενη Βυζαντινή περίοδο έως και την σύγχρονη εποχή μας. Εδώ και εάν έχουν γίνει τρομερές επεμβάσεις και αλλοιώσεις, οι οποίες μας ταλανίζουν μέχρι σήμερα και καθορίζουν το μέλλον της Πατρίδας και των παιδιών μας. Επιθυμώ να προσεγγίσετε και να γνωρίσετε την Αλήθεια, η οποία θα σας δώσει μία νέα δυναμική σκέψεως, για την κατανόηση και την αντιμετώπιση των πολλαπλών προβλημάτων τόσο σαν άτομα, σαν κοινωνία και σαν Έθνος.

Στοιχεία

Εκδόσεις: Ελευθέριος Χ. Διαμαντάρας
Διαστάσεις: 17x24
Εξώφυλλο: Μαλακό
Αριθμός Σελίδων: 404
Έτος Εκδόσεως: 2020
ISBN: 978-960-9543-95-8