ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ : 210-3820412   

Σχετικά με εμάς

Εκδόσεις Μακρή

Οι Εκδόσεις Μακρή ιδρύθηκαν το 1960 και μετράνε περισσότερα από 60 χρόνια στον ελληνικό εκδοτικό τομέα. Είμαστε ένας εκδοτικός οίκος με έμφαση σε βιβλία αυτοβοήθειας, επιτυχίας, πνευματικότητας, αποκρυφισμού, ψυχολογίας και φιλοσοφίας.

Αποστολή μας είναι να δίνουμε στους ανθρώπους βιβλία που εξυψώνουν το μυαλό, το πνεύμα και την ψυχή. Για πολλά χρόνια, προσφέρουμε με συνέπεια, γνώση και ευαισθησία βιβλία προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς και βιβλία που έχουν επηρεάσει σημαντικά τις απόψεις για πνευματιστικά και αποκρυφιστικά θέματα.

Η νέα γενιά των εκδόσεών μας, διατηρώντας και ενισχύοντας αυτή την πολύτιμη παράδοση, προχωρά δυναμικά στην προώθηση νέων σειρών, εξερευνώντας τους τομείς της ψυχολογίας, της αυτογνωσίας, της επιτυχίας και της σωματικής και πνευματικής ευεξίας, καθώς επίσης και με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα, προσφέροντας γνώσεις και εργαλεία που ξεδιπλώνουν τις τεράστιες εσωτερικές μας δυνάμεις και αναβαθμίζουν τη ζωή μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα βιβλία -μαζί με τις ιστορίες και τις ιδέες που αντιπροσωπεύουν- έχουν έναν αξιοσημείωτο τρόπο να εμπλουτίζουν τη σκέψη μας και να μας οδηγούν σε ένα καλύτερο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΑΣ
Οι άνθρωποι δημιουργούν βιβλία και τα βιβλία δημιουργούν ανθρώπους